Maria Domingo

Especialista en disseny gràfic i direcció d’art amb una experiència de gairebé 20 anys al sector de la creativitat i la comunicació visual. Com a dissenyadora, he desenvolupat tota mena de projectes de branding, campanyes publicitàries, esdeveniments o accions. He dut a terme projectes de disseny de packaging, punt de venda, imatge corporativa, maquetació editorial, visuals per xarxes socials, etc.

En resum, al llarg de la meva experiència professional he realitzat tota mena de projectes i el meu objectiu és ajudar amb la comunicació visual per arribar a les persones.

El meu recorregut

Vaig néixer a Tremp l’any 1982, entre la boira del gener del Pallars jussà. Com la majoria dels que som de la comarca, vaig anar a estudiar a Barcelona on hi he estat gairebé 20 anys desenvolupant la meva trajectòria artística i professional. Els meus inicis van ser a l’escola Massana on vaig realitzar un graduat en Art i Disseny especialitzat en disseny gràfic i, posteriorment, Belles Arts a la Universitat de Barcelona amb l’especialitat en pintura. He estat treballant en agències de comunicació i estudis de disseny i, des de la pandèmia, he volgut emprendre el meu camí i oferir l’experiència pel meu compte.

Actualment, m’he establert al poble natal, els quals ofereixo serveis de disseny i comunicació visual des del Pallars Jussà amb l’objectiu d’aportar economia i potenciar les comarques despoblades de Catalunya. La pandèmia, amb la incorporació del teletreball a les nostres vides, m’han permès poder-me establir al poble i oferir serveis de disseny a tot el territori català (i més enllà).

Des del meu estudi de disseny ofereixo

Serveis de Disseny gràfic i comunicació visual a les terres de Lleida i a tot Catalunya. Amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes culturals i socials de l’administració pública per comunicar-lo a les persones.