packaging > gran consum

Treballs realitzats col·laborant amb estudis de disseny o agències de publicitat. Són treballats realitzats en equip: disseny + creativitat + direcció d’art

El treball és una gran suma per al producte final. La meva aportació ha estat una experiència acumulada al llarg de la meva professió en projectes molt dispars i interdisciplinaris de disseny gràfic en general, creativitat, conceptualització i producció final.

Quan he col·laborat amb agències, he fet treballs específics de disseny gràfic per a tots els canals actuals de la comunicació: branding, packaging, punt de venda, imatge corporativa, editorial, xarxes socials, web, etc. També he col·laborat en gràfiques i conceptualització per a accions específiques, esdeveniments o campanyes publicitàries.

Packaging > HERO

Redisseny de la gamma de productes de llaunes d’Hero.

El disseny de packaging està desenvolupat a partir de retoc digital i fotomuntatge dels diferents bodegons per a cada producte i, desenvolupament i unificació de la gamma de productes de les altres varietats.

Packaging  >  Natural Honey

Disseny de l’envàs que permet la visibilitat del producte i seguiment de la línia gràfica de disseny de la gamma dels productes oil&go.

Packaging  >  Hero

Disseny de l’envàs per a les barretes protein d’hero. Aquest producte no va ser desenvolupat.

Packaging  >  Detersolín

Redisseny del logotip i envàs per a la gamma de detersolin.

Aquesta gamma de producte, actualment està redissenyada i presenta una altra gràfica.

Packaging  >  Natural Honey

Disseny de packaging per a un nou producte de la línea sensorialcare de Natural Honey.

El disseny de packaging està desenvolupat a partir del retoc digital i fotomuntatge del bodegó que apareix a l’etiqueta, seguint la gamma de producte existent d’altres sabors de sensorialcare.

Categories – – disseny gràfic – – direcció art – – comunicació visual – – Il·lustració digital – – retoc digital – – packaging