POLÍTICA PRIVACITAT >

MariaDomingo, és un estudi de disseny gràfic, que té activitats relacionades amb el disseny gràfic i la publicitat ubicat al Pallars Jussà. La web maiadomingo.com és propietat exclusiva de Maria Domingo  amb adreça electrònica de contacte info@mariadomingo.com. Altres dades de contacte són: Telf 62 60 30 105

 

MariaDomingo considera fonamental garantir i protegir la privacitat de les dades personals dels seus clients, i per tant respecte i compleix la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, privacitat dels usuaris, així com el secret i seguretat de les dades personals motiu pel que qual informa de la seva política en matèria de protecció de dades.

Dades de caràcter personal

En emplenar aquest formulari el titular de les dades atorga el seu consentiment a MariaDomingo per al tractament de les seves dades personals. MariaDomingo no utilitzarà la informació relativa a les seves dades personals per a cap finalitats que no sigui la de prestar-los servei com a client i informar-li dels nostres nous producte i ofertes. MariaDomingo en compliment amb la Llei 15/1999 de 13 de desembre, aquestes dades passessin a formar part dels fitxers declarats en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, sent propietat i responsabilitat de MariaDomingo vostè podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició mitjançant notificació escrita i amb fotocòpia del D.N.I., dirigint-se a MariaDomingo al correu electrònic a info@mariadomingo.com

Mesures de seguretat

MariaDomingo, garanteix la confidencialitat i seguretat de les dades personals, quan aquestes siguin objecte de tractament, en la mesura que té implantades les polítiques de tractament i mesures de seguretat, establertes en la normativa vigent sobre fitxers automatitzats. Aquestes mesures eviten la pèrdua, alteració, tractament i ús no autoritzat de les dades personals.

Canvi de política de protecció de dades

La present política de protecció de dades podrà ser modificada atenent tant a possibles canvis legislatius que es produeixin, com a directrius emanades de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

AVÍS LEGAL

El present Avís Legal estableix la informació general que els prestadors de serveis de la societat de la informació vénen obligats a posar a la disposició dels consumidors i usuaris, per imperatiu de l’Art.10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic En conseqüència, s’informa dels següents extrems: