PACKAGING > SentitS

Janine són uns cellers de Penedès que em van proposar el llançament d’una col·lecció premium per alguns dels seus productes.

La meva proposta va ser la presentació d’una col·lecció de vins unint les sensacions i emocions que ens pot aportar el vi i l’art. Aquesta unió a través dels sentits, vaig fer un treball plàstic les quals vaig fotografiar per a la realització de cada etiqueta.

HARMONIA, SENTITS i EQUILIBRI, són petites obres d’art realitzades a base de textura i vi sobre paper, unint els conceptes de la poètica de l’art amb l’experiència del vi.

PACKAGING > RECORDS VERMELLS

La proposta de disseny per a un petit celler del Penedès es basa en l’essència de la vinya i la naturalitat d’aquesta varietat. La inspiració és una fulla il·lustrada els quals pot evocar camins i records orgànics de la natura.

La proposta visual i gràfica és la creació d’un món visual i orgànic on es poden despertar els sentits d’aquest producte.

Categories – – Disseny gràfic – – il·lustració – -Packaging – – branding – – direcció d’art – – fotografia – – textura – – art